Contact
Caravanstalling Waddinxveen Staringlaan 23 2741 GC Waddinxveen T 06 - 23 81 38 49 E info@stallingwaddinxveen.nl
VEILIGE EN MODERNE STALLING VOOR CARAVANS, CAMPERS, BOTEN EN AANHANGERS
De stalling Openingstijden Prijzen/reserveren Halen/brengen Contact + route
VOOR CARAVANS, CAMPERS, BOTEN EN VOUWWAGENS
VOOR CARAVANS, CAMPERS, BOTEN EN VOUWWAGENS
NEEM OP DE STARINGLAAN DE DWARSSTRAAT TEGENOVER RAAB KARCHER, DAN ZIET U DIRECT LINKS ONZE ENTREE.
Let op met TomTom: Als u met een navigatiesysteem rijdt dan kan het gebeuren dat hij u via de straat 'Groensvoorde' stuurt, maar daarin zit een tunnel met slechts 2,20 m doorrijhoogte!
Over de A12 vanuit Utrecht 1. Afrit Gouda aanhouden en bij de verkeerslichten rechtdoor; kort daarna rechtsaf slaan; 2. Bij de rotonde naar links en de volgende rotonde ook links, u gaat de Coenecoopbrug over; 3. Bij de verkeerslichten gaat u naar links; 4. Deze weg gaat u alsmaar rechtdoor, u passeert een rotonde en verkeers- lichten. Bij de 2e verkeerslichten gaat u rechtsaf; 5. Deze weg gaat u ook alsmaar recht- door, u rijdt langs het Centrum van Waddinxveen; 6. Bij de verkeerslichten gaat u recht- door, bij de rotonde ook rechtdoor en vervolgens bij de volgende verkeers- lichten weer rechtdoor; 7. Aan het einde van deze weg buigt de weg naar rechts, dit is de Staringlaan; 8. U gaat bij de 3e zijweg naar links (tegenover het gebouw van Raab Karcher); 9. Als u deze weg inrijdt ziet u aan uw linkerhand de stalling.
Over de A12 vanuit Den Haag 1. Afrit Waddinxveen aanhouden en bij de verkeerslichten gaat u naar links; 2. U gaat de snelweg over en bij de verkeerslichten rechtdoor; 3. Bij de rotonde gaat u rechtsaf en bij de volgende rotonde naar links; 4. Deze weg gaat u alsmaar rechtdoor, u passeert een rotonde en nog een rotonde. Bij de 3e rotonde gaat u rechtsaf; 5. U gaat onder een tunnel door en bij de verkeerslichten gaat u linksaf; 6. Deze weg gaat u alsmaar rechtdoor, u rijdt langs het Centrum van Waddinx- veen; 7. Bij de verkeerslichten gaat u recht- door, bij de rotonde ook rechtdoor en vervolgens bij de volgende verkeers- lichten weer rechtdoor; 8. Aan het einde van deze weg buigt de weg naar rechts, dit is de Staringlaan; 9. U gaat bij de 3e zijweg naar links (tegenover het gebouw van Raab Karcher); 10. Als u deze weg inrijdt ziet u aan uw linkerhand de stalling.
Over de A20 vanuit Rotterdam 1. Afrit Moordrecht aanhouden en bij de verkeerslichten gaat u naar links; 2. U gaat de snelweg over en bij de verkeerslichten linksaf; 3. Deze weg heeft eerst een bocht naar links, dan een bocht naar rechts en vervolgens gaat u met de bocht mee naar rechts. U rijdt nu op de Middelweg en deze weg gaat u als- maar rechtdoor; 4. U passeert een spoorwegovergang en u gaat met de bocht mee naar links; 5. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, u gaat onder de snelweg A12 door; 6. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf; 7. Deze weg gaat u alsmaar recht- door, u passeert een rotonde en nog een rotonde. Bij de 3e rotonde gaat u rechtsaf; 8. U gaat onder een tunnel door en bij de verkeerslichten gaat u linksaf; 9. Deze weg gaat u alsmaar recht- door, u rijdt langs het Centrum van Waddinxveen; 10. Bij de verkeerslichten gaat u recht- door, bij de rotonde ook rechtdoor en vervolgens bij de volgende verkeers- lichten weer rechtdoor; 11. Aan het einde van deze weg buigt de weg naar rechts, dit is de Staringlaan; 12. U gaat bij de 3e zijweg naar links (tegenover het gebouw van Raab Karcher); 13. Als u deze weg inrijdt ziet u aan uw linkerhand de stalling.
Onderhoud
Contact liefst alleen per e-mail, dus geen WhatsApp. En vermeld a.u.b. altijd uw klantnummer! Links van de schuifpoort is een brievenbus, voor bijvoorbeeld het deponeren van uw sleutels na een servicebeurt-aanvraag.
Contact
CARAVANSTALLING TOON VERGEER
CARAVANS • CAMPERS • BOTEN • VOUWWAGENS
CARAVANSTALLING TOON VERGEER
Caravanstalling Waddinxveen Staringlaan 23 2741 GC Waddinxveen T: 06 - 23 81 38 49 E: info@stallingwaddinxveen.nl
NEEM OP DE STARINGLAAN DE DWARSSTRAAT TEGEN- OVER HET GEBOUW VAN RAAB KARCHER, DAN ZIET U DIRECT LINKS ONZE ENTREE.
LET OP MET TOMTOM: Als u met een navigatiesysteem rijdt dan kan het gebeuren dat hij u via de straat 'Groensvoorde' stuurt, maar daarin zit een tunnel met slechts 2,20 m doorrijhoogte!
Contact liefst per e-mail, dus geen WhatsApp! En vermeld altijd uw klantnummer a.u.b. Links van de schuifpoort is een brievenbus, voor bijvoorbeeld het deponeren van uw sleutels na een servicebeurt-aanvraag.
De stalling Openingstijden Prijzen/reserveren Halen/brengen Onderhoud Contact + route