Halen en brengen
Om uw voertuig te brengen of op te halen moet u altijd eerst een haal/breng-afspraak maken (zie ook Openingstijden)! Dat kan via de onderstaande knop, waarmee u kunt inloggen en een haal/breng-afspraak kunt inplannen in de agenda. Uw inlog-gegevens vindt u op uw nota.
VEILIGE EN MODERNE STALLING VOOR CARAVANS, CAMPERS, BOTEN EN AANHANGERS
De stalling Openingstijden Prijzen/reserveren Halen/brengen Contact + route
VOOR CARAVANS, CAMPERS, BOTEN EN VOUWWAGENS
VOOR CARAVANS, CAMPERS, BOTEN EN VOUWWAGENS
Nadat u bent ingelogd: ga naar 'Agenda' en voeg uw afspraak toe. De beheerder zal uw voertuig op de afgesproken dag tijdig klaarzetten op het voorterrein. Op de afgesproken dag kunt u de schuifpoort openen door het gratis nummer 0033 64 56 56 595 te bellen. Ook bij het terugbrengen zorgt de beheerder dat er ruimte genoeg is om uw voertuig netjes af te koppelen. U opent de poort weer met boven- genoemd telefoonnummer (mits u de breng-afspraak heeft ingepland).
AFSPRAAK MAKEN
NIET OP TIJD? Door drukte in het verkeer lukt het niet altijd om exact op het afgesproken tijdstip bij de stalling aan te komen. Uw opgegeven tijdstip van halen / brengen is voor ons een indicatie maar niet bindend. U kunt binnen de openingstijden komen. Alleen als u meer dan 1 uur vroeger uw object komt halen dan even checken bij de beheerder of hij klaar staat.
VEEG OVER DE FOTO OM ROND TE KIJKEN
Om het terrein te verlaten kunt u gewoon terugrijden naar de schuifpoort, deze zal automatisch openen.
Onderhoud
(OPENT EEN NIEUWE PAGINA)
In de winterperiode is het voor brengen voldoende om 1 dag tevoren een afspraak in te plannen (wel binnen de normale openings- tijden). Voor halen geldt 7 dagen!
Let op: nooit naar de stalling komen zonder een afspraak!
Halen en brengen
CARAVANSTALLING TOON VERGEER
CARAVANS • CAMPERS • BOTEN • VOUWWAGENS
CARAVANSTALLING TOON VERGEER
Om uw voertuig te brengen of op te halen moet u altijd eerst een haal/breng-afspraak inplannen (zie ook Openingstijden)! Dat kan via de onderstaande inlog-knop, waarmee u een afspraak kunt inplannen in de agenda.
Nadat u bent ingelogd: ga naar 'Agenda' en voeg uw afspraak toe. De beheerder zal uw voertuig op de afgesproken dag tijdig klaarzetten op het voor- terrein. Op die dag kunt u de schuifpoort openen door gratis te bellen naar 0033 64 56 56 595. Ook bij het terugbrengen zorgt de beheerder dat er ruimte genoeg is om uw voertuig netjes af te koppelen. U opent de poort weer met bovenstaand telefoonnummer. Maak ook voor het terugbrengen een afspraak in de online agenda zodat uw mobiele nummer wordt geaccepteerd door de poort-open-functie!
AFSPRAAK MAKEN
VEEG OVER DE FOTO OM ROND TE KIJKEN
Om het terrein te verlaten kunt u gewoon terugrijden naar de schuifpoort, deze zal automatisch openen.
De stalling Openingstijden Prijzen/reserveren Halen/brengen Onderhoud Contact + route
UW INLOG-GEGEVENS STAAN OP UW NOTA
Nooit zonder een afspraak naar de stalling komen!